Ada ke yang anak tak sampai setahun susu badan dah drop?

Mcm mana nak tambah balik susu badan? Dah cuba makan macam macam ubat tapi tak menjadi.. bila pam susu xsampai 1oz pun🥹 walaupun anak dah makan tapi kesian dia tak puas menyusu badan#pleasehelp

5 Balas

kosongkan breast setiap 2/3jam...banyak mnum air kosong,fikiran positif..kalau direct bf anak pndang muka anak

https://www.instagram.com/reel/CiUmcYBJBvg/?igshid=YmMyMTA2M2Y= tengok info kat sini ye sis. semoga membantu 💕

baby awak directfeeding ataupon awak epmom (exclusively pumping mom). cuba share cara awak pump mcm mana

ep mom or directfeeding?

1y ago

dua2.. time kerja pum.. time habis kerja directfeeding