Susu badan makin berkurang

Macam mana nak tambah susu badan? Susu badan saya makin berkurang saya belum habis pantang lagi tapi susu dah sedikit. Macam mana ya😞 dah beli supplement dekat farmasi pun still tak jalan. Saya buntu sangat😞

6 Balas

boleh cuba red dates tea brand super , horlick , roti jagung , ada yang makan sawi rebus , makan nasi pun boleh jadi susu byk , yg penting positif kalau stress down lagi susu drop 😀

minum Horlicks hari2 dan nestum, in sha Allah meriah, saya minum sebelum bersalin susu dah keluar je, tapi baby belum keluar lagi 🤭

Bnyk mkn mknan yg berkuah sup2 mcm tu insya allah meriah air susu mcm sy mcm tu la

Setengah org minum air holick jd susu bnyak

mkn byk. minum byk. jaga demand n supply.

makan kurma ..