Due date 1/11/2022

Assalamualaikum semua Mohon doakan semoga saya NUR BILLAH IZZAH BINTI HARIS dipermudahkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲 ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

26 Balas

aamiin . semoga dipermudahkan segala urusan . sy due 3/11/22 . belum ade tanda tanda nok bersalin . baby suka dduk dalam perut 🤭

1y ago

moga diberi kekuatan utk melahirkan cahaya mata nnti...