Doakan saya yaa semoga cepat bersalin

Assalamualaikum semua. Minggu ni saya dah 36weeks due saya 9/4/23@ 21/4/23 ikut 2 tarikh yang dapat dr KK tapi masih tiada sebarang tanda nak bersalin lagi. Cuma bahagian bawah rasa ngilu2 jee.. Anak pertama 37weeks dah bersalin normal+vaccum tanpa koyakan dan jahitan.. Doakan saya NORATIKA SAHIRA BT AHMED SHAMSUDDIN semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat ni dan selamat, tanpa koyakkan dan jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🫶🏻💕 Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu-ibu yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu dan anak. Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikn zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah.. ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰 #2ndbaby

7 Balas

ya allah awak sama dengan saya , 9/4 tapi takde apa2 tanda langsung . doctor check jalan memang tak buka lagi dan ni first baby saya . doctor cakap kalau 9/4 tak bersalin juga , doctor bagi extand lagi 4 hari if still sama kena serah diri . semoga allah permudahkan urusan bersalin kita semua 🥺❤️

Waalaikumsalam.. atas Izin Allah swt, semoga Puan Noratika Sahira Bt Ahmed Shamsuddin, saya dan ibu2 yang bakal bersalin tak lama lagi akan Allah permudahkan untuk bersalin. Semoga Allah swt izinkan kita semua bersalin tanpa koyakan dan jahitan. Inshaa Allah, Amin Yarabbal a’lamin🤲🏽❤️

sya pun sma juge..nk msuk 38 mggu blm ada tanda2 lgi..dktor ckp x bole lbih dri 38 mggu..sbap anak first sya caeser..smoga Allah permudahkn segala urusan kita semua..Aamiin🤲

1y ago

Ohh patut lah. Aamin ya rabbal alamin. Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin normal. 🤲🫶🏼

Sy 10/4.. Pun blm ad tnda2.. Hr2 risau dok fkir bila la nk jmpa Baby.. Semoga kita smua di permudah kan ye..

1y ago

Semoga Allah permudahkan persalinan kita semua yaa.. Aamiiinnn

semoga d prmudahkan.. tarikh due btl² sama dgn sy.. 9/4/23 tp dr pkar tukar ke 21/4/23.. Doakan sy jg♥️

1y ago

Samaaa laaa.. Tarikh due pon kena tukar jugaaa.. Harap sama2 dipermudahkan nanti

sy pun 38 minggu blm ada tanda2 lagi sedihnya takut betul nak induce due sy 7/4

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin