Susu Anmum

Assalamualaikum Semua , maaf ye bertanya. Betul ke kalau kita minum susu anmum boleh naikkan berat badan baby dalam kandungan ? Ada siapa siapa ada pengalaman tak ? Saya baru 23 week , berat baby 600gram. Sekadar mintak pandangan je 😘 TQ

1 Balas

Saya tak pasti berkenaan boleh naikkan berat baby ke tak. TAPI yg pasti sugar level dlm susu anmum mmg tinggi. Saya penah ambil sample, tp surrender. Tak boleh telan sbb bapak manis 🤮 Walaupon saya ni pengemar susu. Risau nanti kena “diabetes”. Cuba awak tanya doktor atau nurse? Normal tak berat baby awak dgn usia kandungan awak skrg.