Anmum Coklat

Siapa sini ada minum susu anmum coklat? Sedap tak rasanya? Sebab baby saya mcm kecik sikit dari usia kandungan. Berat kurang. Jadi, ramai yg suggestkan minum anmum. Saya pon tak dek gdm. Cuma tak tau anmum tu rasanya mcm mana.

19 Balas

Saya ni memang tak suka susu sis (tak makan semua berkenaan lembu 😂), so haritu apply la sachet free dari anmum, diorang bagi yg coklat. Allah, bau lembunya kuat 🤦🏻‍♀️😂 so, saya beli ESP shaklee, macam susu juga. Banyak benifit dia 🙂 yang tu saya boleh telan.. haha..

Anmum coklat sedaaaap sangat! Saya ni jenis tak suka minum susu, tapi kena minum jugak sbb pregnant 😂 then try la apply for sample dari website anmum, first try terus sukaaa. Sampai sekarang minum susu tu je

Sorry tapi tak sedap. Masa memula try, saya minum habis satu cawan, 5 minit lepas tu terus muntah balik. Lepas keguguran pun saya saja try2 minum. Memang perut ni tak boleh terima.

anak kedua sy try jgk mnum anmum . tpi cirit birit . so sy tukar ke dugromama . sgt bagus . ni preggy anak ke 3 sy mnum susu moeder pulak .so far ok lah .boleh masuk perut

sya pernah minum anmum coklat perasan juga susah nak membuang bila sakit perut, so sya stop mungkin sya Xsesuai sis try la lain badan lain effect nya..

ok je.sedap.sy minum yg original..ok je..x manis pun..mmg sukatan die 3 skop...skrg ank sy naik sikit...utk 3 ari naik 100gram..ok r kan

Dh brapa weeks sis? And brapa berat baby? Anmum coklat sedap sgt. And dh kurang manis berbanding dlu sis boleh try. sgt recommended

anmum okay! saya minum perisa original sbb coklat laku keqaih cepat habis xsempat nk beli hmm tapi okay lah

Saya minum anmum coklat, rasa hanyir ikan 😭 tak boleh masuk tekak 😥

sedap sis .. rasa nya pun kurang manis .. and klau mnum tu tak rasa loya