what to do.

Assalamualaikum semua. Maaf ganggu. Kalau orang tu tak ada buku merah, tapi takda suami. Macam mana nak dapatkan buku merah tu??

8 Balas

Boleh bukak buku pink sis. Kk akan utamakan kesihatan ibu dan kandungan. Jika tiada suami di buku akan dikosongkan ruangan suami.tp buku boleh bukak mcm biasa. Cuma nanti bila baby dah lahir akan ada masalah untuk pendaftaran nama anak akan dibin.bintikan nama2 allah.

Masa saya buka buku 5week tapi doktor taktanya pasal suami sebab sebelum hamil ada diabetes... terus buka buku pink...

4y ago

Risiko gugur atau baby besar...

Waalaikumussalam, pergi je kk buat buku merah tu...

Kena g buka buku kt kk terdekat

Kena pegi kk buat buku merah tu

Pegii je buatt buku dekat kk..

Kena pegi kk buat buku

Pergi kk buat buku