buku merah/buku pink

Masa nak buat buku merah/buku pink ,harus bawa dokumen apa ya?? Maaf tanyaa baru first time nak buat pregnant anak petama?

10 Balas

Pergi buat appointment dulu sis. Bukan pergi terus boleh buat buku. Masa nak buat appoinment tu, nurse akan bagi tahu apa kena bawak masa nak bukak buku nanti 😁

Call dulu kk. Tempat saya dia nk tgk kad nikah je, just nk tgk tarikh nikah. Klu ada gambar svcan bwk jgk. Tu je. Depends on kk. So better call kk kwsn puan.

Salinan ic hsband n wife.. Sijil nikah.. Gambar scan n gambar ukuran passport hsband n wife..

sy bwk sijil nikah je. and mmg tu pun yg nurse mintak

salinan ic suami isteri & sijil nikah

KK Jenjarom : Bawak diri je 😂😂

saya datang bawa diri je 😅

salinan sijil nikah kna bwa

dua salinan sijil kahwin

Bawak diri je..