Tips sentiasa steady sebagai majikan

Assalamualaikum semua.. kt sini ad x yg bekerja sbgai bos.. atau ad org bawah? jom kongsi pendpat dan semngat.. mcm mna kita nk tangani prasaan kita sbgai org atasan yg dh buat yg terbaik untuk pekerja.. tp ada saja yg tak kena dimata mereka..hmmm..

2 Balas

Macam suami saya dia boss ditempat kerja… Prinsip dia yang dia selalu cakap kat pekerja dia, kalau pekerja dia tak suka dia takpa, jangan dia yang tak suka pekerja dia… suka ka tak suka kat dia takpa janji kerja buat kerja siap… jangan kerja tak okay asyik buat hal memang dia akan buang kerja after warning 2kali…

3mo ago

hmm tu lah cra terbaik kn.. tq awk.. respon 😊

Suami saya dah 10 tahun dalam bidang engineering pekerja macam ragam dari pekerja office, site, pekerja kontrak… Ya sama2