GBS

Assalam,nk tnya kt sni ad x ibu2 yg pstve GBS? Boleh kongsi x pngalamn yg ad GBS psitif ?

1 Balas

sy ,tahu pun lagi 2 hari nak bersalin,tpi x risau sgt sbb czer..masa dpat tahu tu rs malu sgt..yang ada + gbs ni kalau bersalin normal kena on antibiotik rasanya. minta maaf ye saya x bnyk pengalaman,sepanjang kehamilan x ada keputihan cuma kerap kencing kotor. lagi satu kalau next prenancy mmg kena jaga2 la. gbs ni ada 2 jenis satu carrier satu lagi bukan .gbs ni hanya masa hamil je kena n x ada ubat.jangan risau sgt ok think positive