Due date 1/1/2023 tapi belum bersalin lagi 😅

Assalamualaikum semua 🥰🌸 Harini saya dah 39 minggu 2 hari due date 1/1/2023 belum ada tanda2 lagi cuma mngeras saja tapi xlama 😢 macam braxton hiks gitu.. Doakan saya, Norliyati binti Md Rasid semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat sebelum kena serah diri utk induce dan semoga semua berjalan lancar. Dapat bersalin secara normal, tanpa koyakan & jahitan, ummi dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🥰❤️ Doakan saya. Lebih ramai yang mendoakan, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu² yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

13 Balas

Semoga dipermudahkan urusan awk..saya due 4/1 pun masih tiada tanda bersalin. Sama mcm awak cuma perut aje megeras xlama😅 doakan saya juga ya 🥰

1y ago

Aamiin..tq sis..utk sis juga semoga dipermudahkan segalanya..💞

Semoga dipermudahkn segalanya mommies 🥰❤️ saya pulak due 15/1/23 . Belom ada tanda2 lagi. Baby masih selesa dlm perut mommies

1y ago

Aamiin..in syaa Allah semoga dipermudahkan juga urusan awak 💞

semoga dipermudahkan urusan awak❤️. sy pula due 8.1.23. belom ada juga tanda2

1y ago

kalau awak rasa kerap mengeras pergi check awak. sbb kita dlm kategori bila2 boleh beranak

semoga dipermudahkan. tarikh due kita sama tapi baby still selesa duduk dalam perut mummy nya 🥱😅

1y ago

sama lah..takpelah kite doa yg sme2 okay..at least kite tau kite x keseorangan..ade kes sama mcm kite 💞 semoga yg baik2..Aamiin..

Doakan sya juga saya due 12/1/23 tapi dari semalam ada cairan keluar banyak tapi tidak rasa apa” lagi

1y ago

Aamiin..doa yg baik2 buat sis..💞

amiin .... doain saye juge ye, saye blom melahirkan lagi, tapi perut dah keras dan nyeri ....

1y ago

sama lah..utk awak juga semoga dipermudahkan..💞

Semoga d permudahkan urusan sis... Sya pula due 26/01/2023😁

1y ago

terima kasih..Aamiin..doa yg baik2 utk sis juga ya 💞

semoga di permudahkan urusan nya..sy 11/01

1y ago

Aamiin..you too mommy to be 💞

Semoga dipermudahkan urusan mummy ya ♥️

1y ago

Aamiin..utk awak juga..terima kasih 💞

saya 11/1 perut sentiasa mgeras saja....