Bismillah

ASSALAMUALAIKUM semua 😊 Harini saya 37 minggu 1 hari pregnant. 🤰 edd 23/6,tapi 8/6 dh kna admit & 9/6 kna induce, Harap2 dh bersalin sblum kna induce🤭, Semoga Zulhaika Binti Kamarazaman bersalin dengan mudah dan baby pon sihat 🙂 Aamiin ya Rabbal Alamin 🥰🤲🏻✨ *Doakan tau. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah makbul. thank you semua🤗 dan saya doakan semoge kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, aamiin...🤲🤲*

2 Balas

Aamiin ya rabbal alamin ❤️❤️❤️ semoga mummy and baby sihat ..

Aminnn2 😇🙏Sama laa.. Edd 23/6...hari ni Sya 37w4h...