Tak Lalu Makan

Assalamualaikum semua. Harini masuk 6 minggu 4 hari. Seminggu ni tekak asyik loya jek. Makan sikit rasa mual nak muntah. Kadang2 tahan juga. Sbb penat asyik muntah jek. Tak larat rasa badan ni. Sampai tak sanggup nak makan. Haihh. Cakap ngan husband, semua yg saya nak makan, semua baby taknak. Husband ketawa jek. Then kata, sabar. Hmm. Nak buat macam mana. Anak first. So kene lah banyak bersabar. ??

1 Balas

Sy ank first (kndgan kedua) alahan smpai bersalin.. x blh nk mkn pape smua nk kluar blik.. smpaikn mkn roti x blh teln dok terkumpul je dlm mulut 😅 kluar msuk hosp 7/8 kali huhuhu.. dugaan sungguh.. ni mgndg lg, alhamdulilah 4 bln je truk alahn.. pastu dh blh mkn nasi wlaupun kdg2 kembg tekak tp push diri juga mkn. Biar munth ad benda kluar jgn xde benda kluar.. smoga sis kuat la ye

4y ago

Sy kndgan sblm ni pling anti nasi lemak. Mcd kluar burger nasi lemak mmg x terigin lnsg, bau pon dh xthn.. huhu.. skrg ni ayam pulk x blh telan, kmbg tekak.. huhu.. mcm2 dugaan mgndg ni.. redha jela.. 😅