Semoga Mengandung ?

Assalamualaikum semua, Doakan Mazliza Binti Mat Jamil mengandung . Saya dah late period and berharap sangat saya mengandung . Semoga Allah Makbulkan Aaaminnn and tolong Aminkan ya semua ?

27 Balas

Amin amin semoga ada rezeki bby buat awak. Doakan sy pon trut ada rezeki bby bln ni. Sbb sy pon dh lte priod

Allahuma aamiin.. Semoga dipermudahkan mendapat zuriat bulan ni aamiin

Aminnn aminnnn aminnnn.. Smoga awk mengndung.. Doakn sy jgk ye..

Amin. Insya allah sis jadi geng kami😄

Amin...semoga ada rezeki zuriat utk sis

aamiin ya allah ya mujib 🤲❤️

Aamiin ya rabb semoga ada rezeki

Amin. Sy doakan. Doakan sy juga

Aamiin.. semoga di permudahkn.

Amin... insyaallah