Edd berlainan tarikh.

Assalamualaikum semua. Disini saya ada sedikit pertanyaan. Kalau diikutkan edd saya 28.7.2020. tadi saya pergi scan di klinik swasta kandungan saya baru 6w. Kalau ikut kiraan sepatutnya dh 9w. Mcm jaoh sgt jarak tarikh tu. Ada sapa² yg lain² tarikh edd tak.

8 Balas

Sama macam saya. Selalu hospital dan doktor akan ikut EDD dari scan, bgantung kpd size baby. Sbb tak smua org period cycle 28 hari..

4y ago

Oh begitu. Takla risau sgt sbb jaoh sangat lari tarikh tu. Tq sis.