Edd berlainan tarikh.

Assalamualaikum semua. Disini saya ada sedikit pertanyaan. Kalau diikutkan edd saya 28.7.2020. tadi saya pergi scan di klinik swasta kandungan saya baru 6w. Kalau ikut kiraan sepatutnya dh 9w. Mcm jaoh sgt jarak tarikh tu. Ada sapa² yg lain² tarikh edd tak.

8 Balas

biasa scan tu lebih tepat sbb dia bergantung pd ukuran baby....mcm sy x jauh mn 30/7 ms 8w....bila scan 3 bln dok bg tarikh 2/8 sbb janin dah ada bntk....