rasa ragu

Assalamualaikum semua dan selamat petang.. nak minta pendapat siapa pernah melalui masalah mcm sy skrg nak minta pandangan dan pendapat sy mengandung tak sampai sebulan lagi ... sy 1st period last.month 20/1/2020. Start 8/2/2020 hingga hr ini sy mengalami gusi bengkak dan bernanah... sampai susah nak makan...masalahnya.. patut ke sy ke hospital dan makan ubat yg doktor saran kan? Xde masalah ke pada baby sy nanti?

1 Balas

Lagi sis patut jumpa doc gigi terus. Sebab bahaya nanah ada, takut jangkitan masuk salur darah. Nanti doc gigi bagi antibiotik & ubat kumur. Apa yang doc bagi tu tak bahaya, asalkan sis bawak buku pink tu, inform kata tengah hamil

4y ago

Tq sis atas saranan sis 😊