SETAHUN 10 BULAN, MACAM NEWBORN

Assalamualaikum semua .. anak sy asik merengek je setiap waktu tido malam. Tido dalam berapa jam merengek . Hari2 tido malam macam tu , semua dah check bagi susu,sapu minyak angin, tukarkn pempers n pasang zikir, tapi asik merengek je n menangis dari baby sampai Lah sekarang . Kami suami isteri stress dibuatnya rasa Tak puas tido sebab terbangun banyak kali setiap malam hari². Anak sy tido siang sekali sahaja pukul 12-1:30pm/ 1-2:30pm. Apa perlu sy buat ye 😭😭😭 buntu sangat dah dah ni. Sy bangun pagi lesu tido rasa macam x puas. Esok pagi nak hadap perangai anak lgi.

7 Balas

normal

5mo ago

seketol ain ni mmg suka reply sepatah2, janji reply hahahaha