Selamat melahirkan.

Alhamdulillah sy dh selamat melahirkan baby kedua sy pd 7.2.20 secara emergency czer... Baby 3.73 kg girl...???

Selamat melahirkan.
226 Balas

Ya allah comelnya anugerah terindah yg allah bgi dkat akak... Selamat berpantang akak...semoga baby dan akk sentiasa sihat dan dijauhkan daripada virus yg menular ni...

Comelnyaa. Alhamdulillah, selamat ibu dn bby. Selamat berpantang. Doakan kami pulak yer. Semoga dipermudahkn urusan bersalin ☺️

Tahniah sis Tolong Doakan urusan bersalin saya dipermudahkan Allah swt jugak yer sis amin aminn aminnnn yarabball aaalaaaaminnnn🤲🤲🤲

alhamdulillah.. smoga brtmbah rezeki sis.aamiin. bkenaan emegncy czer..sy dlu pun cmtu. sis mslah apa klu sudi shre♥️

Sis makan apa ye anak boleh besar gini? Ya allah comel sangat. Saya berharap baby lahir nanti 3 kilo keatas.

Wahhh.. alhamdulillah, tahniah sis.. comel sgt2 bby sis. Rambut lebat.. ape tips ank rmbut lebat ni sis?

YaAllah semangatnya bby girl awak..selamat hari berpantang jaga kesihatan awak n baby girl awk yer..😍

alolo comelnyaaa sayanggg. doakan saya pregnant yee. tringin nak jd ibu 🥺🥺 ttc almost 1y7m 😫

alahai sayang comel nya awak.. bertuah mak awak yee.. alhamdulillah selamat melahirkan. tahniah puan

Cuteness overload anak sis, comey sngat2 putih gebu 😍😍 tahniah and selamat berpantang sis