Alhamdulillah Selamat Bersalin

Alhamdulillah.. due date 14.10.2022 tapi yelah selamat melahirkan putera comel pada 13.10.2022 jam 13.10pm.. Masa scan brt bby anggaran 3kg. Tapi keluar baru 2.8kg. Apa pun. Bersyukur lahir dgn normal dgn sedikit potongan.. 🥰🥰🥰 pada ibu² yg masih tunggu date.. semoga dipermudahkan segala urusan melahirkan nanti.. aamiin

1 Balas

alhamdulillah seronok nya dh dpt jumpa baby. saya hari2 buat senaman, pujuk baby, tapi blm nampak tanda nak bersalin. cuma kerap kena false contraction je. Due 26/10, harap x overdue.