pregnancy milk

Assalamualaikum semua ada yang consume anmum tak sepanjang first trimester? Kalau ada bagitau share yea oke ke tak sebab first time nak try anmum ni sebelum ni susu biasa je ..ada setengah orang cakap gula tinggi sikit susu yang ni dan cakap baby mudah besar betul ke? Mohon penjelasan tq mummies team?

pregnancy milk
67 Balas

Susu ni gula tinggi . Minum HL jer . Sye first trimester smpai second minum lpstu pergi checkup dokter ckp bby terlalu besar lebih 2week dia sruh stop minum sbb bby dah jdi bsr sgt nnti kalau teruskan