Anak Xnak Mkn Nasi

Assalamualaikum & selamat petang mommies2. Ank sy 11 bulan skrg xnk makan nasi sgt.. Suka makan biskut dan buah2 aje.. Mcm mne ye.. Ad tips x

4 Balas

cuba ubah cara masakan bagi menarik. contohnya buat rice ball dgn sup ayam ke.. telur dadar letak nasi ke..atau nasi boleh tukar dgn kentang sebab kentang pun karbo. mash potato.. group fb happy baby food malaysia ada byk resepi sis bleh join..

Sis boleh Cuba buat rice ball, cekodok/cucur nasi, nasi telur Dadar . ❤️

Cuba bagi mee atau spaghetti?

Cuba bagi mee/spaghetti?