anak 1y8m kurang mkn

Assalamualaikum. Hai semua. Sy ad persoalan. Cm mana nk buat ye anak kurang mkn nasi dah skrg. Dia xnak langsung dgn nasi. Xtau dah nk attract dia cm mana. Pukul 10mlm merengek lapar mitak mkn. Bagi nasi xnak pula. Then 2hari ni. Pukul 5 am dia bgn. Sbb lapar. Pun xnak jg nasi. Cm mana ye nk buat bg dia selera balik ?

3 Balas

kalau dia kurang mkn nasi ubah buat resepi nugget atau kentang lenyek. rasanya di ruangan resepi asiaparents ada byk resepi yg mommy2 lain share selain nasi

ada try bg finger food x sis?

sis boleh cuba ni