Baby november ?

Assalamualaikum selamat pagi kesayangan mommy. 28w3days. Ad x mommy2 due date bulan 11. Dah prepare ke semua? Huhu berdebar pulak rasanya .

Baby november ?
41 Balas

2/11 InsyaAllah ada sikit2 belum ready nak completekan by this week sebab next week ada team building.hehe

Due 25/11/2019 alhamdulillah barang baby and mommy dah siap tinggal nak cari bag untuk bawa ke hospital je

I'm 29 weeks 4 days... due 20/11/2019.. Not yet start to pack...will start to pack by this month....

25 nov 🙋🙋🙋 brg2 bby da beli sikit2.. Y wajib dlu la takut besalin awal pulak

In shaallah 15/11/2019 moga dipermudahkan aamiin..brg2 bru dua 3 helai beli😅😆

Sya..2.11 due.. Bru prepair brg bby .brg ibu blm..heheheh 😂 skrg 32week 4 day

Saya due date 24/11..anak ketiga..hjung bln nie bru nk beli barang2 baby😊😊

Due date 13.11 ni.. barang baby ade lah sikit dh prepare but barang ibu tak lagi..

🙋‍♀ 30/11..bru siap bli pkaian bru..ada sikit lg brng kena bli..

Kite sis. Hehe. Alhamdulillah ada persiapan beli brg dah juga. Hehe..