scan

assalamualaikum selamat malam,takk plan punn nk scan jntina baby...scann sbb bby dlam perut xde gerak dri pagi....tu yg pegi scan ...lpstuu dr truss ckpp anak awak nii laki ni nmpk dh dia punya bebird...hehehe...apaa pndgann momy momyy dlam ni yg ade pengalaman....ni anak 1rst.😅

scan
23 Balas

Saya nk tnye . saya scan kt KK katanya lelaki . masa nk buat detail scan 23weeks dkt swasta dorang ckp lelaki jugak . Lepastu skrg da 25weeks ad la beli pakain bby lelaki . N then kawan2 dok cakap Boleh jd kmngkinan keluar nnty perempuan . ermmm saya nk tnye pendapat mommies2 smua Scan ni Mmg Kurg tepat ke ? sbb da bnyk prsediaan Boy .

3y ago

Bebird tu sis..

I scan masa 23rd week. memang nak tgk jantina baby. then doc baru je scan awal2 dah cakap, baby boy ni. tp belum tunjuk bebird lagi. then check2 everything. last baru tunjuk bebird dia. 🤭🤭🤭 Happy giler !! and of course daddy dia paling happy ! 🥰🥰🥰

3y ago

yess daddy dia first yg akan hppy sbb ad gengg

Untung dh jelas. Senang nk pilih baju. Sy details scan 23weeks. Tak nampak pistol. Smpai buat 5D. Tp Dr tak kata pulak perempuan. Sbb x mcm typical girl. Bile pakai 2D mmg rata aje. Ni smpai Dr tgk 5D😂 siapa tau boy ke girl gini ya?😬

3y ago

Baru bersalin smlm. Alhamdulillah. Baby girl. 🥰

sama la sis,sy pigi scan sbb da tompok darah dn tidak rasa gerakan baby dri subuh hingga ke paginya..doc ckp baby okay ja kat dalam,dgr degupan jntung baby..hati rasa lega, doc pun bgtw baby boy ya...alhamdullillah,ALLAH maha segalanya # first baby..

sama mcm sy...mmg xplan nk scan gender...pegi kk..doc kk yg excited nk scan...sekali scan mmg terang2 dia tnjuk gender..elok je dia kangkang..😆 skrg bby pun alhamdulillah..dh 3bulan..

maaf sy pom qnk first tpi yela kn ank first ni kebanyakan kita tk thu sngt boleh tolong bagi tahu tak weeks ke berapa kita boleh nampak jantina bby tu

3y ago

ok tq sis

sme sye g scan 28w...dktr tnye dah tau jantina ke...sye kte belum...dktr pon scan terus nmpk ni...dktr kte girl😊

3y ago

28w dh blh nmpk sgt dh sis Slalu 20w pn dh nmpk

Sama la kita.. Tahniah sis 🎊 Gi scan haritu, nampak pistol jugak. Posisi baby tu sama 😂

3y ago

hehehe sme posisi yee

Sebaik baik perancangan, Allah yg tentukan.. Wahhh.. Mmg suatu pengalaman yg bahgiaaa dlm hidup..

3y ago

alhmdulillahh

Tahniah.. happy for u sis.. saya pn baru scan rabu lps.. 20w 4d, tp tak brp jelas lg..