scan bby 26weeks

hai mommy nk tnya klau scan 26minggu dh nmpk jntina dia ke .

4 Balas

Sis buat details scan skli, cantik buat time 26 minggu ni. Jantina, ukuran lilit kepala, tulang peha, ukuran perut, air ketuban dan lain2 boleh tahu sekali sis👍🏻🥰

Boleh.. Sebelum scan mommies boleh minum air sunquick atau mkn ice cream dlu.. Barula mase nk scan nt baby aktif dan xmain sorok2 😘😘😘😘

masa detail scan blh nmpak sis..biase dlm 12 week pom dh nmpak

Boleh. Doa bnyk2 mntk bby bg kerjasama.