actually hari ni kandungan dh 20w.. nk tau gak cmana ye rasa baby gerak2 dlam perut? sblum ni stakat mcam denyut2 je rase. Tapi x sure tu gerakkan baby ke atau cmane? ade yg boleh share x pnglaman cmana rase bby bgerak dlam perut?

2 Balas

xrasa lagi ke dh 20w ? mula2 rasa mcm ada something yg gerak tp slow n halus je . mcm xdpat beza baby ke angin dlam perut 😂 now dia dh bsar 28w aktif gerak n kuat tndangan dia smpai ibu xboleh nk tdo

Rs denyut2 je. Betul lah tu. Lg pun kecik lg. Nnt dh kuat dia akan rs bergeloraaaa. Hehe