Scan 2d 4d

Sy nak scan jntina masa 20w nnti.. Agak2 nye antara scan 2d dgn 4d/5d mne nmpk lebih jelas jantina nye ye? sy biasa scan 2d je.. Ank2 sblm ni mmg nmpk jelas je jntina nye.. Tpi klini teringin nk tngok yg nmpk muka bby skli...

1 Balas

kalau bagi saya sebaiknya puan buat detail scan dulu... utk nk tgk jantina dan perkembangan baby... detailscan ni utk detect sebarang masalah atau apa² yang abnormal pada bayi puan.... utk 4D/5D tu tunggu 25 minggu lebih macamtu baru nampak jelas muka baby.