Done Deliver

Assalamualaikum. Saya selamat melahirkan baby boy 2.5kg pada 8/3/2020 pada jam 640pagi ♥️

Done Deliver
78 Balas

Alhamdulillah tahniah puan. Mtk tlg doakan sy beranak before due 18/3. Skg dah 38w 6d. Moga baby keluar sebelum due aminnn. Doakan sy ye, sy perlukan doa & kata2 smgt puan2 yg dah selamat melahirkan.

Tahniah sis. 😍Selamat berpantang. Semoga diberikan kesihatan yg baik untuk ibu & anak. Aaaamiinnnn3 yaaa rabbal alaminn. 😇💙

4y ago

Terima kasih . Aaaamiinnnnn 😍

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Saya juga selamat melahirkan baby girl 2.53kg pada 08/03/2020 jam 08.07 pagi.. 💖

4y ago

Alhamdulillah. Tahniah jgak ♥️

Alhamdulilah sis taniah, slmt berpantang... Semoga sy juga dipermudahkan dh 36 weeks 5 days

Tahniah.. Doakan kami jgk dpt baby tahun 2020 ni.. Kalau lekat 1st baby dalam usia 40thn

4y ago

Aamiin.. 😍

Alhamdulillah, tahniah👏🏻👏🏻. Selamat berpantang sis 🤗💕

Alhamdulillah, tahniah! Selamat berpatang dan welcome to mommies world!

Alhamdulillah tahniah sist. Semoga menjadi anak yang Sholeh Aamiin.

Tahniah... kita counting days lg ni.. mohon doa drp mommies...🥰🥰🥰

4y ago

Semoga urusan bersalin dipermudahkan 🥰

Alhamdulillah sis, tahniah selamat brpantang ye.. 😘 genap 40w ke mommy?