Done delivere

Alhamdullilah selamat melahirkan baby boy 12/07/2020 csect . Minta doa mummy2 semua agar esok dpt discajj amin amin

Done delivere
13 Balas

alhamdulillah.. tahniah.. semoga puan dan bby sihat selalu hendaknya.. aminn.. sellunya czer mesti 2-3hari kt sepital.. sebb nk cek luka kita kering atau tidak..

alhamdulillah. .tahniah mommy. .moga baby n mommy shat sntiasa 😍..slalu kalo czer pling lma 3 hari. .slps plkat luka dibuka. .😊

Selalu czer 3 ari sis.. Sbb dokter nk cek luka jahit sblum kluar.. Sis pun kna start bngun dn jln bila tiub kncing dh cabut

alhamdulillah tahniahhh sis.. selamat berpantang.. #kitajagakita stay safe..with bby and families

Alhamdulillah tahniah awk..

alhamdulillah tahniah

aminnnn...ya robb🤲

Aamiin...Tahniah sis

tahniah sis..aamiinn

Amin. Tahniah