Overdue date 14.12.2022

Assalamualaikum saya sedih lah belum turun tanda lagi tapi baby gerak okay je and belum turun tanda cuma keluar lendir sahaja turun darah ka turun ketuban ka belum lagi nanti kalau 20 haribulan ni tak ada tanda juga kena masuk induce walaupun x ada sakit kencing manis and darah tinggi sebab dah 40 week dah ni 🥲

2 Balas

waalaikumsalam , kenapa perlu sedih ibu ? jangan sedih2 .. itu pengorbanan seorang ibu , jangan stress kan diri memikirkan semua tu .. inshaallah semoga Allah permudahkan urusan kita ..

Waalaikumsalam. Moga dipermudah mommy. Saya tak overdue pun kena induce. Apa pun banyak doa moga Allah ringan kan kesakitan dan selamat mommy, baby