Due date 14.12.2022

Assalamualaikum hari ni saya check di kk nurse cakap sebelum 13 haribulan ni kalau tak ada tanda nak bersalin atau belum bersalin lagi kena serah diri 13 haribulan tapi saya tak nak operation saya nak bersalin normal doa kan saya sebelum 13 haribulan ni beranak ya dan ada tanda amin semoga dipermudah kan urusan

4 Balas

amin yarabb . Doakan sy jugak yaa 20hb nii kne serah diri .. gdm on insulin .. kne bersalin 38week

2y ago

amin semoga dipermudah kan

kenapa puan kena ceaser ada masalah kesihatan ke ? selalunya kalau takda apa2 risiko kena induce dulu ..

2y ago

overdue pun selalunya kena induce dulu puan

semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

moga dipermudahkan sis 🌹