nenas berlauk

assalamualaikum, saya nk tanya.. kalau nenas yang dah di masak dgn lauk.. contoh pajeri nenas, masak lemak nenas, boleh makan untuk yang baru mengandung mcm saya ni.. 7 weeks?? takot nak makan sebb pernh 3 kali gugur..

12 Balas

makanan ni ikot badan sis. kadang orang lain boleh kita tak boleh. kita boleh orng lain tak boleh. kalau takot jgn makan. kalau nak jugak try makan siket dl spy baby dalam perot tak de pape n kite pn sihat 😁