Boleh makan nenas yang dh masak jadi lauk

Hi mmy semua saye nak tanya boleh ke kalau pregnant 4 week makan nenas yang dh siap jadi lauk ?contoh nenas asam rebus . #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

saya ada tanya doc. dulu, dia cakap better jgn lagi sbb ada stgah org, badan okay ja makan ,tambah da masak kan. tapi sbb baru lagi ,takut juga. taktau badan ni bole terima ke tak.

doktor saya kata boleh jeee. dari awal kehamilan sampai trimester 3 ni saya makan je nenas tapi dlm kuantiti berpada la