Spot Darah

Assalamualaikum... saya nak tanya semua.. kalau ikot tarikh period saya dh pregnant 7 weeks.. tp dh 3 hari kluar spot darah.. semalam jumpa doc..doc scan semua ok.. tp doc cakap ikot scan baru 6 weeks.. mungkin ralat dengan tarikh period sebab kdg2 tarikh period sy x teratur.. cuma yang merisaukan saya spot darah masih keluar lagi pagi.. warna coklat2.. normal ke ye? sebab semalam scan doc ckp semua ok..dah nmpk heartbeat baby dah..?.. risau pulak bila darah masih keluar..

14 Balas

Normal tapi kena rujuk doktor & ambil ubat atau suntikan utk kuatkan kandungan