Scan 8week tp xmpk kantung pn, upt 3X+ve , period normal, dh bhari kluar spot coklat + lendir darah

2 Balas

kalau 8 weeks biase dh nampk kantung jantung semuaa…mungkin awak kene check semula hospital…biase doktor sarankan kalau keluar darah terus ke hospital check…semoge yg baik ii sajaa🤲🏻🤲🏻

1mo ago

terima kasih..tp xpela xde rezeki sy lg, dah turun ketulan darah pn. sedang berpantang dan bertenang😇

doktor kata apa bila awak keluar lendir darah tu? ada bagi ubat tak?

1mo ago

dlm rahim kosong,doc kate klu luar rahim pn xnmpk juga, xpasti kenapa mungkin kecik lg smpi xboleh nmpk. doc suh dtg 2week cek semula