upt clear blue

assalamualaikum saya nak tanya berkenaan upt.. minggu ne saya ada cek upt.. satu upt biasa.. satu upt clear blue yang biasa.. satu lagi upt clear blue digital.. waktu siang saya gunakan upt biasa naik double line.. saya cek guna upt clear blue digital sekali menunjukkan saya positif 1-2minggu.. waktu malamnya sekali lagi saya cek upt clear blue yang biasa dan upt menunjukkan positif.. tapi bila cek keesokan paginya upt tu dah clear macam biasa bertukar jadi negatif.. saya cek sekali lagi menggunakan upt biasa tetap naik double line.. agaknya memang saya mengandung la kan..??

8 Balas

upt valid result within 10-15min. sebarang result after that tak valid dah sis.