Buka Buku

Assalamualaikum. Saya nak tanya, ada x sesiapa buka buku kat klinik swasta tp bulan seterusnya sambung check up kat klinik kerajaan? Susah x procedure?

2 Balas

Biasanya klinik swasta xda buku. Hanya sekeping kertas sahaja. Better buat kat klinik kesihatan. Nanti boleh check up kat swasta or govt.

Yang penting dua2 ada buka buku.. swasta ade je buka buku..tp kalau bawa buku swasta p gov dorg xlayan.. dorg nak gov punya je