UPT samar

Assalamualaikum & hi. Saya mau tnya, ne single line or double line? Saya baru 4 hari lewat period. Gatal tangan mau check tadi subuh ? ne yg saya dapat. Maaf saya first time, tiada pengalaman. Harap ada yg sudi membantu. Terima kasih ☺️

UPT samar
20 Balas

double line samar2..insyaAllah sminggu lg repeat test mesti terang dh..tahniah..take care🤗

4y ago

In shaa Allah, aamiin aamiin aamiin. Ya nnti saya check lagi. Terima kasih sis 💕