Upt jadi negatif

Hi salam, 5 hari yg lepas saya check upt samar double line. Pagi tadi saya check upt takda line terus. Tpi simtom mcm sakit breast, sakit pinggang semua saya alami. And saya dah lewat period 6 hari. Ada tak yg alami mcm saya? #advicepls

2 Balas

selalu hormon due period lgi tepat dri seblm period. sbb tu doctor selalu suggest buat upt selepas due period. cube la tukar upt brand lain yg more sensitive dkt drugstore tu. clearblue ke dipntell ke disclosure ke.

sama la ptg semalam sy cek naik dua line, hrini waktu sama sy cek xde line pulak. konpius dh

2y ago

sis upt sis naik double x skrg atau false pregnancy..