baby mengeras

Assalamualaikum.. saya dah 39w.. Xdi nk ankt kaki nak bagi anak duduk ats kaki nk basuh tgn dia kt singki.. xlarat nk ankt kaki rasa sket sgt kt ari2 xtahan..duduk sekejap je.. bila nak jalan rasa mcm sakit jln pun slow je sambil tahan sakit.. to tanda da ad bukaan ke.. perut pun semenjak ni kerap mengeras dri gerak.. esk baru nak ke hospital..

1 Balas

Baby dah duduk dkt laluan agaknya. Mcm sy 35w ni pun baby suka mengeras kalau gerak. Celah peha semua dah cramp je. Nanti awk pegi la hosp ye sbb dah 39w kan.

4y ago

Aminnn