tgn n kaki start kebas

hai momies2 swmua nak tanye sape pernah alami tgn sentiasa rasa bersemut2 n kaki akan cepat penat berjalan,apa yg sy alami now sy br 6bln n jalan sikit or duduk dlm kereta lama kaki sakit n lutut nmpk mcm nk bengkak momies sume ada idea mcm mana sy nk hilangkan rasa kebas dan penat jalan or duduk dlm kete lama2,sb sy bekerja rasa sakit sgt bila jalan,tp terpksa duduk sekejap bg hilang penat then smbung lg momies sape penah mcm ni?? blh share if blh kurangkan rasa penat berjalan n effect pada lutut dan kaki mcm nk membengkak n sembab#pleasehelp #bantusharing

1 Balas

I sapu minyak urut

2y ago

ada jugak sapu tp xbyk minyak yg blh sapu utk ibu pregy lagi2 yg ada acid doc xbenarkan