Confuse nak guna susu apa.

Assalamualaikum. Saya baru mengandung 7weeks. Tapi saya confuse nak guna susu apa utk minuman harian saya. Ada yang cakap jangan minum susu anmum lah. Ada yang suruh minum susu kotak HL. Boleh bg saya suggestion? Maaf saya baru nak ada pengalaman. Sebab anak first😂🙏🏻

42 Balas

Farm Fresh Coklat sbb tu je blh telan. Basically susu apa2 pn xpe sbb yg penting nk ada calcium. Boleh try calcium obical jugak kalau rasa2 calcium intake tak cukup.

4y ago

Oh i seee. Thanks atas perkonsian❤️