d&c kat hospital

assalamualaikum. saya baru mendapat berita sedih tadi selepas scan, sepatutnya sekarang dah nak masuk 10 minggu tapi baby tak ada heartbeat, dan stop membesar masa 7 minggu. saya cuma pernah ada spotting selama satu hari. tak pernah bleeding. dr klinik minta saya ke hospital untuk d&c. ada mommies yang berpengalaman sama? kalau boleh saya nak ke swasta tapi tak tahu kat mana yang harga ok sikit. saya duduk kat ampang. 😔

4 Balas

Salam takziah sis ,InshaAllah allah kurnia lagi rezeki anak buat sis .