D&C swasta or gov hosp?

Hi nak tanya 8 weeks no heartbeat detected & no growth ..kalau d&c kat swasta agak2 berapa kos ye? Full bius ke? Kat area KL. Gov hosp bagi tarikh lambat. Sakit ke? Takut tak bagi bius nanti. #bantusharing #firsttimemom

1 Balas

doktor yg suggest 8 weeks no heartbeat and terus suruh d&c ke? dr apa yg doktor saya cakap 7-8 weeks mcm awal sangat. came back later at 9 weeks baru baby saya ada heartbeat. scan during 5 & 7 weeks nampak kantung je.

1y ago

tq sis.