5weeks keluar darah

Hai mommies.. Nak tanya. Saya sudah hamil 5w, sebelum ni dah check upt 2 kali. Dua2 positive. Dan sudah ambil ujian darah Alhamdulillah positive juga. Bacaan darah 20.6 mIU/L (early pregnant). Tengahari tadi keluar darah, dan sy terus ke klinik. Klinik refer ke hospital. Masih ada darah keluar tapi x terlalu byk. Doc cek upt jadi negetive. N last ambil ujian darah semula. Esok tggu result. Nak tanya apa tandanya itu dan pernah x siapa2 mengalaminya? Doakan sy.

2 Balas

Tak pernah alami mcm ni.. tapi semoga bacaan BHcg awak meningkat 2 kali ganda & tak menurun.. If bacaan BHcg meningkat 2 kali ganda, InsyaAllah baby elok je tu membesar.. If bacaan menurun, tanda2 miscarriage @pun ectopic kot sebab ada bleeding.. Tapi saya doakan, rezeki awak & suami 🤲🏻 baby membesar dgn sihat dlm rahim InsyaAllah Aamiin Allahumma Aamiin 🤲🏻🤲🏻 baby dust 🌬️🌬️ Apa2pun, doa byk2.. doa yg baik2.. InsyaAllah

saya doakab yg terbaik buat awak dan kandungan.