nadi rendah

Assalamualaikum & salam sejahtera pd mummy2 semua..smlm sy genap 30 hr bpantng & bw bby cucuk sebulan..alhamdulillah keadaan bby sht..cm merisaukn sy skrg ni smlm cek nadi sy slow 41perminit..dr ape yg doc tanye pd sy faktor² sbb ye..semua ada pd sy..dlm pantang skrg ni sy mmg berasa sgt pnt,lemah,rs nk pitam,xblh bcakap byk & kene ckp dgn nada perlahan.kl kuat sikit suara pn sy dh rs sesak nafas..tp xda la rs teruk sesak nafas tu..dr blk klinik hati sy rs x tenng..mengalir je air mata ni pk kn keadaan ank2 yg masih kecil..mgu dpn appt lg doc nk tgk semula bacaan nadi sy..ada x mummy² yg pnh mengalami perkara yg sama mcm sy..ape perlu sy buat..terima kasih pd yg membantu

1 Balas

Doktor xckp ke ni simptom sakit ape?

5y ago

Tula..risau jg sis..sy cek dkt rumah pn masih lemah lg nadi sy..bwh 60