luahan ht ptient

msh tringat dlm fkiran sy nurse kk bckp dgn nada suara yg besar sindir sy ..krna kslhan slh sorg nurse tu slh tulis detail sy ..smpai ckp yg sy ni x tau detail background sndri ? kdg rs mcm melampau plak buat ptient mcm tu..rs mcm xnk dh truskn check up d klnik tu sbb lynan x brp nak elok .. ada sstgh nurse ok ..tp sy kena plak dgn nurse yg muke ketat memanjang ?.. tiap kali appoitmnt rs ttkn je nak pg klnik ?..

1 Balas

Mcm geram pun ada nk mara pun ada kn sis..

4y ago

bkn sj grm .. kt dh bkali2 ckp dh infom tkr detail tu ke dtaik yg btuk msh juga kt yg dia ckp xtau detail sndri .. sbr je lah kt yg mngandung ni