pening kepala waktu pregnant

since msuk 10w sy kerap pening kepala...if muntah adala kurg skit...tp skrg ni pening pula yg bole katakn setiap hari...adaka yg ada mslah mcm sy ni???sy xtahan pd suhu sejuk...org lain rs mcm biasa ada yg rs pnas tp sy krap rs sejuk sjk akhir2 ni...bila rs tlmpau sejuk semakin pning la kpla sy...ada suatu ms sy mkan panadol bl smpai tahap xtahan

1 Balas

Ha, a sma mcm saya sllu prgnt xrasa kali nie prgnt pening kepala sgt2 knp ya