Sorry Baby

Sy skrg 16w pregnant.. Feel bad for my baby.. Ade hypertension,gdm,dan kencing kotor.. Sampai kene refer nephrology.. Bile dgr ape doc ckp kdg rs Sgt2 down.. Rs Sgt x bguna..rs bsalah pd baby.. Kdg2 luah pd kawan2 so that sy x Sedih Sgt.. Br ni dpt result hba1c dan nurse bgtau mmg ade diabetes sblom pregnant.. Lg la rs down.. Need positive vibes Dr mommies n mommies to be sekelian..

4 Balas

sy pun ada gdm cuma xpernah ada history diabetes sblum pregnant.. jgn down sis.. cuba tukar diet makanan dr beras putih ke beras perang.. elak roti putih dgn air manis.. bnykkn minum air masak.. klu diet xok, biasanya doc akan bg ubat mkn or injection insulin.. insyaAllah smua ok..

Sy pun ada gdm time pregnant. Hypertension xde. Cuma try minum lemon infuse water. Sy minum tu mcm air kosong. Alhamdulillah sugar terkawal..kakak ipar sy pun ada hypertension..dia amalkan..alhamdulillah terkawal bp dia..

5y ago

Insyaallah nt sy Cuba.. Tq ya

jangan stress sgt follow je ckp doktor jgn skip ubat inshaAllah nt baik2 saja..Semoga mama n baby diberi kesihatan yg baik..🤲🏻Aamiin

Salam sis, boleh update tak baby macam mana? Semua okay ke?